Wat we doen - Ladingzekering

ladingzekering
Veiligheid
Milieu
Zorgsystemen
Gevaarlijke stoffen
Ladingzekering
Bedrijfsopleiding

Veilig omspringen met ladingen

BE-support adviseert u over het kluwen aan nationale en internationale wetten en regelgevingen omtrent ladingzekering. De economische gevolgen van afvallende ladingen zijn immers niet min: tijdverlies, schade aan uw lading, schade aan derden, fileleed ... U zet uw lading dus maar beter goed vast. BE-support legt u precies uit hoe u dat moet doen, zodat u veilig op weg kunt en in orde bent met de gangbare regelgeving.

Wij helpen u op weg

Magazijniers, vrachtwagenbestuurders, preventieadviseurs, vlootbeheerders en dispatchers: ze halen allemaal voordeel uit een goede kennis van ladingzekering. Op basis van een grondige risicoanalyse haalt BE-support bij uw bedrijf de bestaande pijnpunten naar boven. We formuleren voor u ook de nodige preventie- en veiligheidsmaatregelen waarmee u ladingproblemen kunt voorkomen.

Opleiding ladingzekering

BE-support stelt voor u een specifiek voorlichtingsprogramma op omtrent ladingzekering. Neem contact op voor meer informatie of bekijk hier enkele andere opleidingsmogelijkheden die BE-support aanbiedt.