Wat we doen
- Milieu

milieu
Veiligheid
Milieu
Zorgsystemen
Gevaarlijke stoffen
Ladingzekering
Bedrijfsopleiding

Milieucoördinatie in uw bedrijf

BE-support kan u helpen bij het nauwgezet beoordelen, uitvoeren en opvolgen van uw specifieke milieuprogramma’s of milieuzorgsystemen. Milieucoördinatie is immers noodgedwongen een wezenlijk onderdeel geworden van uw bedrijfsvoering.

Het belang van milieuzorg in uw bedrijf kan niet overschat worden. Professionele ondersteuning van een ervaren milieucoördinator kan u dus heel wat kopzorgen besparen. BE-support neemt uw milieucoördinatie op zich op zelfstandige basis als extern milieucoördinator, of als ondersteuning van uw milieudienst.

Milieuwetgeving: het bos en de bomen

BE-support helpt u klaar te zien in de veelheid aan decreten en richtlijnen. Geen overbodige luxe, want vandaag stelt de overheid aan bedrijven immers steeds strengere eisen met betrekking tot milieuzorg. Voor sommige bedrijven is milieubeleid een complexe en soms intimiderende aangelegenheid, omdat de overheid van uw onderneming een uitgekiend milieubeleid verwacht dat rekening houdt met verschillende aspecten:

· Bodem
· Water
· Lucht
· Afval

BE-support helpt uw onderneming om vlot uw milieuverplichtingen na te komen. Wij houden de vinger aan de pols bij de verschillende overheden, en verzorgen ook uw jaarlijkse rapportages over afvalstromen en energieverbruik.

U wil uw mensen opleiden?

Milieuzorg zou meer dan een last moeten zijn voor uw bedrijf. Om het een wezenlijk onderdeel van uw bedrijfscultuur te laten worden helpt BE-support u om uw medewerkers te stimuleren en op te leiden tot milieubewuste medewerkers. Met opleidingen die tegelijk theoretisch onderbouwd zijn en praktijkgericht. Bekijk hier alvast enkele opleidingsmogelijkheden.